• Persoonlijk en deskundig advies
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis en snel bezorgd
  • Veilig, vertrouwd en altijd dichtbij

Precisium

In samenwerking met Precisium kunnen wij u ondersteunen met ICT, logistiek, voorraad, onderdelen, garageformules, marketing- & supporttools en met schappen vol aan kennis en ervaring. Samenwerken binnen een netwerk met internationale slagkracht. Maar dan wel op lokaal niveau.

Uw autobedrijf is uw leven. En bij Novatech-AIP is dat net zo. Wij zijn sinds 1993 een betrokken groothandel in automaterialen, smeermiddelen, banden, RDW-kentekenplaten, gereedschappen, garage uitrusting (nieuw en gebruikt) en toeleverancier voor de industrie.

Onze professionele klanten kunnen rekenen op betrouwbare producten, een persoonlijke en oplossingsgerichte behandeling en snelle levering uit een ruim assortiment. Vanuit onze vestigingen in Heerenveen, Steenwijk en Staphorst levert de eigen bezorgservice meerdere keren per dag.

Samen sterker

In samenwerking met Precisium helpen wij u om universeel te zijn, te blijven of te worden. We kunnen u ondersteunen met ICT, logistiek, voorraad, onderdelen, garageformules, marketing- & supporttools en met schappen vol aan kennis en ervaring. Samenwerken binnen een netwerk met internationale slagkracht. Maar dan wel op lokaal niveau.

U wilt uw klanten goed bedienen. Wij helpen u daarbij. U wilt omzet en marge maken. Wij helpen u daarbij. Uiteindelijk moet de klant de weg naar uw garage eenvoudig weten te vinden, goed geholpen worden en graag weer terugkomen.

Meer weten?

Hebt u vragen, wilt u meer weten over ons assortiment, support, concepten of u aansluiten bij een garageformule? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers, bel ons op 0513 – 68 12 00 of mail ons via info@novatech-aip.nl