• Persoonlijk en deskundig advies
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis en snel bezorgd
  • Veilig, vertrouwd en altijd dichtbij

Industrie

Wij helpen u graag bij uw kernactiviteiten met een uitgebreid en aantrekkelijk assortiment. De meeste onderdelen leveren we uit voorraad. Denk hierbij aan onderdelen voor de auto, diverse accessoires, gereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en nieuwe of gebruikte garage uitrusting.

Naar Webshop

Voor de werkplaats in de industrie leveren wij persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen, onderdelen en meer.

Novatech levert ook aan de industrie. Vanuit onze 3 vestigingen helpen onze specialisten u met goed advies, beantwoorden snel uw vragen of komen met een passende oplossing. Bovendien zijn uw aankopen, vanuit ons ruime assortiment, snel in huis. Vandaag besteld, is morgen geleverd. Vandaar dat steeds meer bedrijven in de industrie ook kiezen voor Novatech.

Wij leveren meerwaarde, ontzorgen en staan garant voor een goede samenwerking. Zo bent u zeker van onafhankelijk advies, gemak en efficiency. Beschikken we over de beste A- en B-merken, bezorgen we snel en kunt u tijdens openingstijden altijd rekenen op de kennis en ervaring van onze specialisten. En als u een alternatief zoekt, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Ons assortiment omvat smeermiddelen, vloeistoffen, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), werkkleding, onderdelen en complete werkplaats uitrusting (nieuw en gebruikt) voor reparatie, herstel en onderhoud. Onze industriële klanten kunnen rekenen op betrouwbare producten, een oplossingsgerichte behandeling, persoonlijke service en snelle levering.

PBM:

Werkkleding, veiligheidsschoeisel, laarzen, handbescherming, gehoorbescherming, hoofdbescherming, oogbescherming, EHBO artikelen, markering, poetslappen, poetsmiddelen en nog veel meer.

Producten:

Olie-, lucht-, brandstof- en interieurfilters, lagers, veren, accu’s, riemen, koppelingen, schakelaars, pakkingen, radiateurs, koelsystemen, uitlaten, ontsteking, aandrijving en nog veel meer.

Gereedschappen:

Handgereedschap, luchtgereedschap, compressors, meet- en testgereedschap en speciaal gereedschap van tientallen A- en B-merken.

Werkplaats:

Complete werkplaatsinrichting (nieuw en gebruikt), hefbruggen, trolleys, ligkarren, gereedschapskisten, gereedschapsborden, gereedschapskoffers, straalapparatuur, olieopvangbak, persen en klemmen,
lasapparatuur, oprijplaten en nog veel meer.

Wij werken voornamelijk met leveranciers van A-merken als (namen A-merken: SKF , Gates, Sinatec, Varta etc). Zo bestelt u een identiek product als het originele, waardoor montage snel en soepel verloopt.

Inkoopkantoor

Voor een aantal klanten fungeert Novatech als een inkoopkantoor voor hun benodigde materialen. Novatech zorgt dan voor de planning van de inkoop, en zorgt dat de goederen op het juiste moment beschikbaar zijn voor de productie.