• Persoonlijk en deskundig advies
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis en snel bezorgd
  • Veilig, vertrouwd en altijd dichtbij

Novatech is sinds 1993 groothandel in automaterialen, smeermiddelen, banden, RDW kentekenplaten, gereedschappen, garage uitrusting (nieuw en gebruikt) en toeleverancier voor de industrie. Onze professionele klanten kunnen rekenen op betrouwbare producten, een persoonlijke en oplossingsgerichte behandeling en snelle levering uit een ruim assortiment. Vanuit onze vestigingen in Heerenveen, Steenwijk en Staphorst levert de eigen bezorgservice meerdere keren per dag.

Naast een omvangrijk assortiment, worden de afnemers ondersteund en hebben ze de beschikking over een gevarieerd programma van kwaliteitsproducten, veelal montage onderdelen met klinkende namen van topmerken zoals Bosal, Bosch, Brembo, Varta, Philips, Mann, Valeo en meer. Daarnaast kunnen we ook uit de zogenoemde budgetlijnen leveren, die in de meeste gevallen geproduceerd worden bij dezelfde A-merk fabrikanten.

Enthousiast team vakmensen

Novatech staat met haar enthousiaste team voor persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren garagisten en industrie producten, onderdelen, gereedschappen en materialen van A-merken en beschikken over kwalitatief goede alternatieve budgetlijn. Ons team kent de markt, is betrokken en helpt u altijd aan een goede oplossing of helder antwoord.

Leren en Innoveren

Novatech verplicht zichzelf om een omgeving te creëren waarin medewerkers, leveranciers en klanten continue geprikkeld worden om gezamenlijk nieuwe ideeën te ontwikkelen en processen efficiënter in te richten. Samen ontwikkelen en professionaliseren. Het maximale halen uit innovatie-ambitie, het eigen leren en de organisatie. Dit moet leiden tot een langdurige relatie, gebaseerd op respect, groei, een learning community en resultaat.

MVO & Sponsoring

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Novatech betrokken bij een aantal maatschappelijke initiatieven, goede doelen en sport. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen op lokaal en regionaal sociaalmaatschappelijk gebied. Novatech steunt en is betrokken bij de sportclubs van VV Heerenveen, het vrouwen voetbal van SC Heerenveen en de UNIS flyers. Daarnaast sponsoren wij veel regionale sportevenementen zoals motor- en autocross wedstrijden. Elk jaar doen wij mee met goede doelen als de kankerstichting, doneren we een bedrag waardoor gehandicapten een week op vakantie kunnen.