• Persoonlijk en deskundig advies
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis en snel bezorgd
  • Veilig, vertrouwd en altijd dichtbij

Onze visie

In een steeds complexere automotive omgeving bieden wij onze professionele klanten het meest complete aanbod aan auto onderdelen, gereedschappen en garage uitrusting. Dit ondersteunen we door een zo goed mogelijke persoonlijke service te bieden aan onze klanten. Wij willen dat u zich als klant bij ons thuis voelt.

Onze missie

Novatech is een onafhankelijke en innovatieve groothandel die u kwalitatief hoogwaardige producten en diensten levert. Persoonlijke en deskundige service zijn uitgangspunt om de juiste materialen en onderdelen op het juiste moment op de juiste plaats bij u af te leveren. Wij streven erna u de beste automaterialen te leveren tegen de scherpst mogelijke prijs. Voor vrijwel alle auto’s (type en model) bieden wij u auto onderdelen. Vind u deze niet in onze website, dan gaan we direct voor u op zoek naar een oplossing.

Novatech wil een omgeving creëren waarin medewerkers, leveranciers en klanten continu geprikkeld worden om gezamenlijke nieuwe ideeën te ontwikkelen en processen efficiënter in te richten. Dit moet leiden tot een langdurige relatie gebaseerd op respect , groei en resultaat.