• Persoonlijk en deskundig advies
  • Uitgebreid assortiment
  • Gratis en snel bezorgd
  • Veilig, vertrouwd en altijd dichtbij

Novatech wil een omgeving creëren waarin medewerkers, leveranciers en klanten continue geprikkeld worden om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen en processen efficiënter in te richten. Samen leren, verbeteren en professionaliseren. Het maximale halen uit innovatie en ambitie, het eigen leren en de lerende organisatie. Dit leidt tot een langdurige relatie, gebaseerd op respect, groei, een learning community en betere resultaten.

Leren en innoveren

In samenwerking met GMTO uit Broek op Langedijk bieden wij verschillende trainingen en workshops voor de automobielbranche. Op onze website kun je onder trainingen, via de kalender, je snel en eenvoudig inschrijven voor een van onze trainingen, modules of workshops. Verder lees je er over andere trainingen, prijzen, de duur van een training, subsidie en kun je er de online kennistest doen.

GMTO

Sinds 1987 is GMTO actief met het ontwikkelen en geven van praktijkgerichte diagnose-trainingen. Daarbij staat centraal het klassikaal verzorgen van trainingen op locatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van volledig functionerende en gesimuleerde, door GMTO ontwikkelde, automobielsystemen. Door zelf te doen en te ervaren is dit voor de cursist de meest effectieve onderwijsmethode om binnen een korte tijd veel praktische vaardigheden tot zich te nemen. Een groot deel van de modules wordt afgesloten met een praktijk-dag waarbij de cursist alle mogelijk denkbare storingen zelfstandig opspoort en, met de opgedane kennis, de juiste diagnose stelt. En daar gaat het in de praktijk toch om?

Subsidie

Er zijn subsidies, fiscale tegemoetkomingen en andere regelingen van toepassing op deze trainingen en scholingen. Informeer bij uw boekhouder of accountant of informeer bij OOMT. OOMT.nl vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze trainingen.